GENEL MERKEZİMİZİN 6.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI. YENİ BAŞKAN SEMİH DURMUŞ
01 Ocak 1970, Perşembe

Semih Durmuş ezici üstünlükle yeni başkan oldu.
02.03.2019 Sağlık – Sen 6. Olağan Genel Kurulu’nda seçimi kazanan Semih Durmuş’un yönetim kurulunda Durali Baki, Yusuf Dural, İdris Baykan, Abdülaziz Aslan, Şemsettin Karadoğan ve Mahmut Faruk Doğan yer alıyor.
Seçimi kazanan Semih Durmuş ilk olarak 3600 ek gösterge ve yıpranma payı sorununu çözmek için kolları sıvayacağına vurgu yaparak, ‘sağlık çalışanlarının dağ gibi büyüyen sorunlarını çözme adına 3600 ek gösterge, döner sermaye adaletsizliği, ölü doğan yıpranma payı ile ilgili sorunların çözüme kavuşması için tüm enerjimle harekete geçeceğim’ dedi.
‘Büyürken Güçleneceğiz’
Büyük çoğunluğun oyunu alarak Sağlık – Sen Genel Başkanlığına seçilen Semih Durmuş büyürken güçleneceklerini belirterek ‘biz üyesiyle, temsilcisiyle, teşkilatıyla, genel merkeziyle bir ve bütün olarak büyüyeceğiz, büyürken de güçleneceğiz. Aldanmayan ve aldatmayan sendika olarak ülke genelindeki tüm sağlık çalışanlarının hakkını savunacağız’ dedi.
Başkan Semih Durmuş’u büyük bir coşku ile dinleyen Sağlık Senliler yeni başkanlarıyla fotoğraf çekilerek, tebriklerini ilettiler.

PAYLAŞ :